Home _ Ποδολογικό Κέντρο
Ποδολογικό Κέντρο 2024-07-05T14:44:25+00:00

Ποδολογικό Κέντρο

Ένα νέο ποδολογικό κέντρο δημιουργήθηκε στην Εταιρεία Medica Feet για να σας προσφέρει υπηρεσίες Ποδολογίας και Καλλωπισμού Άκρων.

Κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένες γνώσεις, σας παρέχουμε φροντίδα, θεραπεία και περιποίηση ώστε να έχετε όμορφα και υγιή άκρα.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ:

ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ

Η ποδολογία είναι ένας τομέας της παραϊατρικής, ο οποίος ασχολείται ειδικά με τις παθήσεις των κάτω άκρων. Από το επάγγελμα της περιποίησης των ποδιών, προέκυψε με την πάροδο του χρόνου, αυτό του ποδολόγου-ποδοθεραπευτή.

ΠΟΔΟΛΟΓΟΙ

Rectangle 12

Ο ποδολόγος-ποδοθεραπευτής ενισχύει τους Δερματολόγους, Διαβητολόγους Ορθοπεδικούς κ.λ.π. στις ειδικότητές τους και συνεργάζεται στενά με όμοια επαγγέλματα, έτσι, έχει μία περίοπτη θέση ως προς την υγεία των κάτω άκρων. Ο ποδολόγος-ποδοθεραπευτής ασχολείται με την φροντίδα των ποδιών, αντιμετωπίζει προβλήματα και διαπιστώνει παθολογικές αλλαγές οι οποίες απαιτούν ιατρική θεραπεία. Έτσι λειτουργεί σαν σύνδεσμος μεταξύ ασθενούς, ιατρού, κατασκευαστού ορθοπεδικών πελμάτων ή ακόμη και φυσιοθεραπευτών.

Εκτός από τα προληπτικά μέτρα, ο ποδολόγος είναι υπεύθυνος για μια σειρά από εξειδικευμένες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ